Logotyp: Stella klinikenStockholm & Västerås tel: 08-581 65 770tel: 021-13 49 00, info@stellakliniken.se
Bildband
Start
Produkter
Priser
Om kliniken
Kontakt
English

Kontakt

Vänligen observera att vi enbart tar emot förbokade patienter, samt att det inte går att boka/avboka tider på plats, vare sig i Stockholm eller Västerås. Tidsbokning och information om våra behandlingar kan endast ske via telefon eller e-post.

Besöksadress StellaKliniken Stockholm:
Klarabergsviadukten 90 C, 10 tr.
111 64 Stockholm

StellaKliniken ligger på Klarabergsviadukten 90 C (Klara Strand), cirka 90 meter från  Centralstationen och Cityterminalen. Om du kommer via tåg/tunnelbana till Centralstationen når du oss enklast genom att ta rulltrappan från entréplan upp till Klarabergsviadukten. När du kommer ut genom dörren har du Klarabergsviadukten framför dig. Korsa gatan och gå åt vänster (mot Kungsholmen). Fortsätt längs gatan till du kommer till Klarabergsviadukten 90 - det står Klara Strand ovanför entrén.

När du kommit in genom entrén fortsätter du rakt fram in i huset, tills du ser en skylt hänga ned från taket där det står "hus C". Till höger har du nu ett glasparti med porttelefon in mot trapphus och hissar. Slå numret till Hudläkartjänst, så släpper sköterskorna in dig. Observera alltså att det är skyltningen till Hudläkartjänst du ska följa - StellaKliniken har ingen egen porttelefon.

Tag sedan hissen och välj våning 10 (Hudläkartjänst). Receptionen ligger precis utanför hissen. Tag en nummerlapp och anmäl dig sedan i receptionen och säg att du har tid hos StellaKliniken.

Här finns en länk till en karta. Längst ned på sidan hittar du också en länk till en pdf-fil med vägbeskrivning och karta till Klarabergsviadukten 90.


Besöksadress StellaKliniken Västerås:

Norra Källgatan 29, 2 tr.
722 11 Västerås

Mottagningen på Norra Källgatan är enbart öppen för kvällsmottagning, som regel en kväll i veckan. Här utför vi enbart injektionsbehandlingar. Om du önskar bedömning och behandling av hudförändringar eller hudsjukdomar, måste du i stället vända dig till mottagningen i Stockholm. Vi tar enbart emot förbokade patienter. Information och tidsbokning sköts på distans via telefon eller e-post.

Här nedan finns det en länk till en karta som visar var mottagningen ligger (korsningen Norra Källgatan och Biskopsgatan). Öppning av porten sker via porttelefon (B0007). När du kommit in genom porten går du upp en halvtrappa, går igenom dubbeldörren, och tar sedan hissen upp till 2:a våningen. Hissen ligger i "smatten" till vänster om trappan. Det går inte att ta trappan upp, eftersom den leder till ett annat trapphus - man måste ta hissen. När du kliver ut ur hissen ligger vi innanför glasdörren till höger. Sitt ned och vänta i "korridoren", så ropar läkaren upp dig när det är din tur. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i nära anslutning till kliniken. Även dessa är markerade på nedanstående karta.

Här finns en länk till en karta!

Telefon:
08-581 65 770 eller 021-13 49 00 måndag-torsdag 10:00-12:00 (alla samtal kopplas till samma reception).

Vi har telefontid helgfria vardagar måndag-torsdag mellan 10:00 och 12:00. Om vi inte kan svara på grund av pågående behandling, pågående samtal, eller då telefontiden är slut för dagen, går det bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen, så ringer vi upp så snart vi får möjlighet. I många fall lyssnas meddelanden som lämnats på torsdagen inte av förrän nästföljande måndag på grund av andra arbetsuppgifter på fredagarna. Om du lämnar ett meddelande är vi tacksamma om du säger ditt namn och telefonnummer långsamt och tydligt. Vid akuta besvär, kontakta närmaste akutmottagning eller sjukvårdrådgivningen på 1177.
                                                                                       

Avbokning och ombokning av tid, samt uteblivet besök:
Avbokning eller ombokning av bokad tid måste ske minst 24 timmar innan bokad tid (om du har tid en måndag måste vi få besked senast fredag morgon), annars tar vi ut en avgift på 400 kronor för sen avbokning. Samma avgift tas ut vid uteblivet besök. Information om våra telefontider finner du här ovan. Det går även att avboka en tid via e-post: info@stellakliniken.se, inom samma tidsramar. Om du lämnar ett meddelande om av/ombokning via telefonsvarare eller skickar e-post noteras datum och tid för ditt meddelande vilket garanterar att du inte blir felaktigt debiterad.


Öppettider:
StellaKliniken tar enbart emot förbokade patienter. Information och tidsbokning sköts endast på distans via telefon under våra telefontider (se ovan), eller via e-post (se nedan), och kan inte ske plats på våra mottagningar.

I Stockholm delar StellaKliniken lokaler med Hudläkartjänst. Receptionen är bemannad av personal från Hudläkartjänst, och de finns som regel på plats mellan 8:00-15:00, eller så länge vi har inbokade patienter. Personalen i receptionen sköter dock enbart kassan. De besvarar inte StellaKlinikens telefon eller e-post, kan inte besvara frågor som rör StellaKlinikens behandlingar eller priser, och kan inte heller boka, avboka eller omboka tider. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via StellaKlinikens telefon under våra telefontider (se ovan), eller via e-post (se nedan).

Mottagningen i Västerås är inte bemannad annat än när läkaren har mottagning, övriga tider är porten låst. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via telefon under våra telefontider (se ovan), eller via e-post (se nedan).

E-post:

Det går utmärkt att maila frågor eller boka tider genom e-post: info@stellakliniken.se. Vi besvarar ditt mail så snart vi har möjlighet. Mail som skickas på torsdagar läses ibland inte förrän nästföljande måndag på grund av andra arbetsuppgifter på fredagarna. Tidsbokning eller ombokning av tid sker enklast och snabbast via telefon.

Avgift Receptförnyelse:

Vi tar ut en administrativ avgift på 100 kronor för förnyelse av recept där det inte krävs ett återbesök. Kontakta kliniken först (via telefon eller e-post) och meddela vilket/vilka medicinska preparat som förnyelsen gäller. För att kunna gå in i din journal och se aktuella uppgifter, behöver vi ditt fullständiga personnummer. När du har fått bekräftelse av oss att e-recept går att ordna på detta vis, ber vi dig att betala in 100 kronor på StellaKlinikens bankgirokonto: 5397-9910. Ibland kräver dock läkaren ett återbesök innan han förnyar receptet, endera för att det har gått mer än ett år sedan han träffade dig sist, eller om det gäller byte av medicin/höjning av dosen. Betala därför inte in pengar innan du har fått denna bekräftelse. Ange ditt personnummer som meddelande/betalningsreferens vid överföringen. Det är mycket viktigt att du anger ditt personnummer när du betalar, annars kan vi inte koppla samman din inbetalning till dig. Det kan dröja upp till en arbetsvecka innan läkaren hinner med att ordna med ditt recept - var därför ute i god tid med din förfrågan.

Postadress:
StellaKliniken AB
Oxbärsgatan 7
749 42 Enköping

E-post: info@stellakliniken.se

Organisationsnummer: 556704-8599
Bankgironummer: 5397-9910
Innehar F-skattsedel.


 Vägbeskrivning Klarabergsviadukten 90