Om Stellakliniken

Vår ambition är att kunna tillmötesgå högt ställda krav på professionell kompetens, samt tillhandahålla ett rikt behandlingsutbud rörande estetiska medicinska och kirurgiska behandlingar. Vi erbjuder hela vårt behandlingsutbud på vår mottagning i centrala Stockholm. I Västerås erbjuder vi för närvarande enbart injektionsbehandlingar.

StellaKliniken öppnade sin första mottagning i Västerås (Stora Gatan) våren 2007. Inom några år kunde vi där erbjuda i princip hela det behandlingsutbud vi nu har. 2012 öppnade vi även en mottagning i Stockholm. Verksamheten i Stockholm expanderade snabbt och vi fattade snart beslutet att flytta merparten av verksamheten dit i stället. Mottagningen i Västerås minskades ned och flyttades till Norra Källgatan,  där vi nu enbart utför injektionsbehandlingar. Nästa stora steg kom 2016 då mottagningen i Stockholm, tillsammans med Hudläkartjänst, flyttade till större, nyrenoverade lokaler på Klarabergsviadukten. Här har vi nu tillgång till lokaler, utrustning och personal som är mycket väl anpassade till de krav som ställs på vår typ av verksamhet. 2017 har vi alltså 10-års jubileum, och det firar vi med "retropriser" under årets första månader på ögonlocksplastik och Botoxbehandlingar - några av de första behandlingarna vi erbjöd på kliniken.

Samtliga våra behandlingar utförs av hudläkare med specialistkompetens. De arbetsmetoder och produkter vi använder är väl beprövade både när det gäller säkerhet och effektivitet. Vi är angelägna om att du ska känna dig trygg hos oss, och vi lägger stor vikt vid information och tydlighet. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

 

LÄKARE:
Anders Landgren:Anders är legitimerad läkare, specialist i dermatologi (hudläkare/hudspecialist), med inriktning mot mot estetisk dermatologi och estetisk kirurgi. Det är Anders som utför samtliga bedömningar och behandlingar hos StellaKliniken, både i Stockholm och Västerås. Han arbetar också på, och är verksamhetschef för, Hudläkartjänst i Stockholm (som vi delar lokal med). Hudläkartjänst har vårdavtal med Stockholms läns landsting, och erbjuder således bedömning och behandling av medicinska hudproblem inom ramarna för landstingsvården. Inom sin tidigare tjänst som överläkare på hudkliniken vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna, har han haft huvudinriktning mot hudkirurgiska tekniker, diagnos och åtgärd av hudtumörer, samt svettbehandling. Medlem i Sveriges Läkarförbund, SSDV (Svenskt Sällskap för Dermatovenerologi), International Society for Dermatologic Surgery (ISDS), och American Association of Aesthetic Medicine and Surgery. 


Övrig medicinsk personal:
Vid behandlingar som kräver assistans av sköterskor, får vi hjälp av sköterskorna hos Hudläkartjänst. De har således god erfarenhet av just dermatologiskt inriktade behandlingar och ingrepp.

 

Kontaktuppgifter:

Postadress:

StellaKliniken AB

Oxbärsgatan 7

749 42 Enköping

E-post: info@stellakliniken.se

Organisationsnummer: 556704-8599

Bankgironummer: 5397-9910

Innehar F-skattsedel