Öppettider

StellaKliniken tar enbart emot förbokade patienter, och har ingen drop-in. Information och tidsbokning sköts på distans via telefon eller e-post, och kan därför inte erbjudas på plats på våra mottagningar.

Öppettider Stockholm

I Stockholm delar StellaKliniken lokal och sköterskor med Hudläkartjänst. Som regel erbjuder vi tider för privata patienter dagtid (8:20-14:00), tisdag till och med torsdag. Receptionen är bemannad av personal från Hudläkartjänst, och de finns som regel på plats mellan 8:00-15:00, eller så länge vi har inbokade patienter.

Personalen i receptionen sköter enbart StellaKlinikens kassa. De besvarar inte StellaKlinikens telefon eller e-post, kan inte besvara frågor som rör StellaKlinikens behandlingar eller priser, och kan inte heller boka, avboka eller omboka tider. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via StellaKlinikens telefon eller e-post.

 

Öppettider Västerås

Som regel erbjuder vi tider för injektionsbehandlingar på vår mottagning i Västerås varje, eller varannan, onsdagskväll (16:30-20:00). Mottagningen i Västerås är enbart bemannad när läkaren har mottagning. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via telefon eller e-post.