Öppettider

STELLAKLINIKEN HAR SEMESTERSTÄNGT från och med torsdagen den 29/6, och öppnar igen som vanligt måndagen den 21/8 (vecka 34). När vi har stängt har vi ingen mottagning, vare sig i Stockholm eller Västerås, och vi har inte heller några telefontider. Om du vill att vi återkopplar till dig när vi har öppnat igen, ber vi dig att skicka e-post. Inkommen e-post sparas, och besvaras sedan i den ordning den har inkommit när vi har öppnat igen.

Vi önskar dig en riktigt fin sommar!

StellaKliniken tar enbart emot förbokade patienter, och har ingen drop-in. Information och tidsbokning sköts på distans via telefon eller e-post, och kan därför inte erbjudas på plats på våra mottagningar.

Öppettider Stockholm

I Stockholm delar StellaKliniken lokal och sköterskor med Hudläkartjänst. Som regel erbjuder vi tider för privata patienter dagtid (8:20-14:00), tisdag till och med torsdag. Receptionen är bemannad av personal från Hudläkartjänst, och de finns som regel på plats mellan 8:00-15:00, eller så länge vi har inbokade patienter.

Personalen i receptionen sköter enbart StellaKlinikens kassa. De besvarar inte StellaKlinikens telefon eller e-post, kan inte besvara frågor som rör StellaKlinikens behandlingar eller priser, och kan inte heller boka, avboka eller omboka tider. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via StellaKlinikens telefon eller e-post.

 

Öppettider Västerås

Som regel erbjuder vi tider för injektionsbehandlingar på vår mottagning i Västerås varje, eller varannan, onsdagskväll (16:30-20:00). Mottagningen i Västerås är enbart bemannad när läkaren har mottagning. Om du har frågor rörande vårt behandlingsutbud eller vill boka/omboka en tid, måste detta ske via telefon eller e-post.