Telefon och e-post

StellaKliniken har som vanligt stängt över jul. Vi stänger mottagningarna den 20:e december, och öppnar igen som vanligt onsdagen den 2:a januari.

När vi har stängt har vi ingen mottagning, inga telefontider, och besvarar som regel inga mail. Mail som kommer under julledigheten besvaras i den ordning de inkommit när vi har öppnat igen. Var vänlig och lämna inga meddelanden på telefonsvararen, då dessa raderas automatiskt efter några dagar. Skicka då hellre ett mail, så återkopplar vi när vi öppnat.

Vi önskar er en fridfull jul!

 

Telefon: 08-581 657 70 samt 021-13 49 00

Telefontid måndag-torsdag 9:00-12:00, övriga tider finns telefonsvarare. Tidsbokning kan nu enbart ske via telefon. Då vi bara har en linje in kan det vara svårt att komma fram om många ringer samtidigt. Om det är upptaget när du ringer kopplas du automatiskt vidare till telefonsvararen. Tala i så fall in ett meddelande, så återkommer vi till dig.

Om du lämnar ett meddelande är vi tacksamma om du säger ditt namn och telefonnummer långsamt och tydligt, och gärna upprepar telefonnumret en gång, så att vi säkert kan nå dig.

Det är viktigt att känna till att meddelanden som lämnats efter telefontidens slut på torsdagen ofta inte lyssnas av förrän nästföljande måndag på grund av andra arbetsuppgifter på fredagarna.

 

E-post

Det går utmärkt att maila frågor om våra priser och behandlingar via e-post: info@stellakliniken.se. Vi besvarar ditt mail så snart vi har möjlighet. Observera att vi inte längre har möjlighet att boka tider via e-post, utan att detta nu måste ske via telefon. Mail som skickas på torsdagar läses ibland inte förrän nästföljande måndag på grund av andra arbetsuppgifter på fredagarna.

 

Vid akuta besvär

Om du har genomgått en behandling hos oss och misstänker att du har fått en infektion eller om någon annan komplikation tillstött, går det som regel snabbast att få ett svar via e-post, eftersom vi kontrollerar den mer regelbundet under dagen än telefonen. Skriv i så fall en tydlig rubrik så att vi omedelbart vet vad det rör sig om (samt telefonnummer där vi kan nå dig). Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig med recept eller återbesökstid så snart det är möjligt.

Eftersom vi framförallt behandlar estetiska problem, erbjuder vi inte några aktuttider hos oss, utan kan enbart erbjuda de tider vi för tillfället har lediga. När det gäller receptförnyelse vill vi att man räknar med att det tar ungefär en vecka att få sitt e-recept. Om du brådskande behöver komma i kontakt med hudläkare föreslår vi att du kontaktar Hudläkartjänst på 08-711 34 00, alternativt sjukvårdsrådgivningen (1177) eller närmaste vårdcentral/aktutmottagning.