Utbud

Samtliga bedömningar och behandlingar hos oss utförs av hudläkare (dermatolog) med specialistkompetens och mångårig erfarenhet av både medicinska och estetiska behandlingar. Detta ger oss möjlighet att ha en mycket stor bredd på den typ av behandlingar vi kan erbjuda. Vi utför allt från renodlat "dermatologiska" behandlingar såsom borttagning av missprydande hudförändringar, till utpräglat kosmetiska ingrepp såsom ögonlocksplastiker och injektionsbehandlingar.

 

Estetisk dermatologi - behandling av ofarliga hudproblem

På StellaKliniken arbetar vi framförallt med estetisk dermatologi, det vill säga behandling av hudförändringar och olika typer av hudproblem som inte kan klassas som sjukliga. Exempel på detta kan vara borttagning av godartade födelsemärken/leverfläckar, solskador, aterom och lipom, men även olika typer av ärr och pigmentförändringar. Vi utför även mer renodlat estetiska behandlingar såsom ögonlocksplastik, hårtransplantation och injektionsbehandlingar. Du finner vårt behandlingsutbud här till höger.

StellaKliniken är helt privat, och du bekostar därmed själv hela kostnaden för de bedömningar och behandlingar som utförs hos oss.

 

Medicinsk dermatologi - behandling av sjukliga förändringar

Bedömning och behandling av hudsjukdomar sker normalt inom ramarna för landstingsvården till ett subventionerat pris. Om du är orolig över om du har farliga hudförändringar eller om du lider av någon hudsjukdom, är det därför i första hand din vårdcentral du ska kontakta, för att där få en remiss till din hudklinik. Du kan också välja att själv kontakta en privat hudklinik med vårdavtal för tidsbokning om du inte upplever att du kan få hjälp för dina problem på vådcentralen. Vi brukar då hänvisa till Hudläkartjänst som vi delar lokal med i Stockholm.

Man kan även få bedömning och behandling av medicinska hudproblem hos StellaKliniken om man så önskar. Eftersom vi är helt privata och saknar vårdavtal med landstinget, blir det dock betydligt dyrare för dig att vända dig till en privat vårdgivare än till landstingsvården för medicinska problem.