Logotyp: Stella klinikenStockholm & Västerås tel: 08-581 65 770tel: 021-13 49 00, info@stellakliniken.se
Bildband
Start
Produkter
Priser
Om kliniken
Kontakt
English

Ögonlocksplastik

Operation av övre ögonlocken kan åstadkomma en häpnadsväckande skillnad i upplevelsen av ditt ansikte och eliminera upplevelse av trötthet eller hög ålder - ögonen ser friskare, yngre och piggare ut.

Många upplever att hängande ögonlock med tilltagande ålder gör ögonen ”tunga”. Även yngre personer kan välja att få denna åtgärd utförd för att åtgärda ärftligt betingade tidigt hängande ögonlock, eller för att avlägsna större medfödda fettbildningar på övre ögonlocken. Denna operation är en av de vanligast förekommande kosmetiska kirurgiska ingreppen, och förbättringen är ofta dramatisk. 

Hur operationen går till

Ingreppet utförs under lokalbedövning med traditionell kirurgi på kliniken, och du kan gå hem direkt efteråt. Många väljer att stanna hemma från arbetet veckan efter operationen, även om detta inte är medicinskt nödvändigt. Stygnen tas bort på kliniken efter en vecka, och de flesta är då helt återställda. Det slutgiltiga resultatet kan ses efter ungefär tre månader, då ärret är helt läkt och den sista svullnaden har försvunnit.

Om du vill veta mer om ögonlocksplastik är du välkommen att kontakta kliniken så berättar vi mer. Vi kan även skicka hem skriftlig information till dig via e-post om du så önskar.

Kostnadsfri konsultation

Om du överväger ögonlocksplastik, är du också välkommen att boka en kostnadsfri konsultation med vår läkare, naturligtvis helt utan köpkrav. Du får då möjlighet att diskutera ett eventuellt ingrepp utifrån dina förutsättningar, och du får också mer detaljerad information om hur ingreppet går till och vad du bör tänka på före och efter operationen. Om du sedan vill ge oss förtroendet att utföra denna behandling på dig, är det bara att kontakta kliniken igen för tidsbokning.