Injektionsbehandlingar

På StellaKliniken erbjuder vi injektionsbehandlingar med Botox. Samtliga behandlingar utförs av hudläkare med mångårig erfarenhet av dessa behandlingar.

Arv, miljö och kroppskonstitution påverkar hur snart linjer, rynkor och veck börjar uppstå i ansiktet. Dessa åldersförändringar beror dels på minskad elasticitet och volym i huden, men också på en omfördelning, och minskning, av ansiktets underhudsfett. Båda dessa processer skapar var för sig, och tillsammans, olika typer av estetiska problem som till stora delar handlar om en för stor "hudkostym".   Överskottshuden lägger sig i linjer och veck som gradvis blir mer permanenta, och ofta leder till att vissa ansiktsuttryck etsar sig fast ("argrynkan" mellan ögonbrynen, linjer mellan näsvingarna och mungiporna, "sura" mungipor").

Injektionsbehandlingar med Botox är säkra, reversibla (dvs. inte permanenta, på gott och ont), och icke-invasiva (dvs. inga kirurgiska ingrepp krävs). De utgör därför ett mellansteg för dem som på olika sätt vill bromsa ålderstecken i ansiktet, men som inte vill genomgå kirurgi. Behandlingarna ger ett mycket naturligt resultat om de utförs på rätt sätt, och effekten går långt utöver den som "anti-age" krämer ger. De är dock inte lika kraftfulla som kirurgiska ingrepp och råder inte på hudöverskott. Om man mycket överskottshud krävs ofta kirurgi för att man ska få den typ av resultat man eftersträvar (ögonlocksplastik, ansiktslyft).

Kostnadsfri konsultation

StellaKliniken erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation utan köpkrav till dem som överväger behandling med Botox. Vid ett sådant läkarbesök får man förklara vilka problem man vill åtgärda, och får då information om vilka behandlingsalternativ som är mest lämpliga utifrån de egna personliga förutsättningarna. I samband med besöket får du skriftlig information om behandlingen du överväger att ta med hem och läsa igenom i lugn och ro. Om du sedan vill ta steget och genomgå en behandling, är det bara att kontakta kliniken och boka en behandlingstid. Vi vill att alla nya patienter kommer på en inledande konsultation innan man genomgår sin första behandling hos oss, så att både patient och läkare kan säkerställa att båda parter har all nödvändig information innan behandlingen utförs. Observera att vi inte utför estetiska behandlingar på personer under 18 år. Vänligen observera också att våra regler för av- och ombokningar också gäller vid kostnadsfria konsultationer.

 

 Botox